Бачев носител во четвртата изборна единица, ќе се соочи со Груевски и Заев

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Претседателот на Народното движење за Македонија, Јанко Бачев ќе биде носител на листата во четвртата изборна единица, каде ќе се соочи со лидерот на ДПМНЕ, Никола Груевски и опзицискиот лидер Зоран Заев.

Share.