Бесплатни советувања за ласерска корекција на диоптрија

0
658

„На наше големо задоволство, го најавуваме караванот на бесплатни советувања за ласерска корекција на диоптрија! Нашата прва дестинација е Битола. Сите вие кои имате проблем со диоптрија/астигматизам, сакате да дознаете повеќе за ласерската корекција на диоптрија, или пак ве интересираат други прашања поврзани со здравјето на вашите очи, ќе имате можност лично да разговарате со тимот на Одделот на рефрактивна хирургија на Систина Офталмологија, соопштија од Систина Офталмологија. Бесплатните прегледи ќе бидат утре ( вторник) 16.05.2017 од 13:00 до 15:00 часот во хотел Бела куќа.