Бев сексуален роб, морав да спијам со мажи и жени!

0
2515

Бекунда Сандеј било 24 годишно момче кое барало работа во Кенија. До тогаш студирал туристички менаџмент во Кампали, главниот град на Уганда и едвај преживувал. Тој не ни помислил дека новата работа ќе го смести во рацете на проституцијата.

Момчето нашло работа во фабрика, во која само два дена по пристигнувањето бил врзан за стол , во долна облека и имал пластична кеса на главата. Наивното момче не било свесно дека оваа фабрика всушност била легло на сексуални робови.

Прв пат се исплашил дури откако влегол во зградата и видел 3ца мускулести мажи, а еден од нив му рекол “соблекувај се“.

Откако ги соблекле до “гола кожа“ и ги претепале, три месеци бил затворен во соба каде што бил приморан да има секс со мажи и жени. Често морал да глуми според сценариото кое му го давале, а неговите клиенти го снимале.

Во Кенија дури 23% од странците се мажи кои најчесто се принудени да работат на плантажи со кафе или чај, а подоцна се сексуално искористени.