Бидете во тренд со моделите на Адамс Шуз

0
566

Во Адамс шуз, пристигнаа најновите колекции на обувки за оваа сезона.

Ниските температури нè принудуваат што подобро да ги заштитуваме стапалата од ветровитото и влажно време. Новите трендови на прво место се практични, затоа што предлагаат обувки во кои вреди да инвестирате и кои ќе сакате да ги задржите долги години во плакарот.

Новите модели се од колекциите на Адамс, Манас, Крио, Вол стрит, Зинда.

Тука се пред се моделите до глужд идеални за есенските денови.

Високите чизми до или над колена од колекцијата на Адамс, ќе го привлечат Вашето внимание, на рамна или полна пета, како и оние со висока потпетица, получизмите во избор на повеќе бои.

Да не ги заборавиме елегантните чизми до глужд, а целата богата палета на обувки е надополнета со различните модели на ташни.

За поудобен чекор тука се класичните ниски обувки , потоа моделите со анатомска основа изработени од кожа.

Елегантните обувки никогаш не излегуваат од мода. Тука се оние со висока потпетица, оние до глужд, обувките со блага платформа .

Во Адамс сеуште ги има колекциите на гумени чизми идеални за дождливите денови.

За најмладите во Адамс Шуз ќе ги пронајдете детските чизмички, а за мажите кои негуваат добар стил, тука се колекциите на класичните, получизмите и слично.

.Во Адамс шуз, очекуваат уште неколку колекции на зимски чизми.

Обувките итекако го надополнуваат целосниот стајлинг, а најдобрите модели ги има само во Адамс Шуз.

Посетете ги, во центарот на Битола.