Битола без вода

0
2471

Почнаа со работа околу 10 часот. Дел од Битола остана без вода, а други делови имаа. Но, по 14 часот речиси цел град остана без вода. Според директорот на ЈП Водовод Горан Стефановски за повторно нормалиизрање на водоснабдувањето се потребни два часа откако водата ќе биде пуштена. Првичните очекувања се дека тоа ќе се случи околу 18 часот.