Битола Прилеп прекутрупа

0
2806

Во Битола се формираше новиот театар ,,Бумеранг”.

Театарот работи со полна пареа и ветува дека ќе ги следи и задоволи вкусовите и апетитите на цела публика. Првата претстава е комедијата ,,Битола Прилеп прекутрупа”.

Во претставата ќе играат Мише Автаровски, Љупчо Крстевски и Елена Трпковска. Познати лица кои знаат да ве насмеат до солзи.Премиерата на претставата е на 29 ти и 30 ти април во Центарот за култура.