Битола со најавени прекини на електрична енергија

0
429

По реакција на граѓани незадоволни од честите прекини со снабдување со електрична енергија, Тера телевизија се занимаваше минатата недела со оваа тема.

19.08.Still029

 ЕВН Македонија со дополнително известување до своите потрошувачи за прекините и начинот како да дознаат за истите. Еве што велат од компанијата.