Битолчанец преработи песна на Адел

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Битолчанецот Христијан Тоневски, денес го промовираше неговиот кавер на песната „All I Ask“ од Adele. Тој има 24 години, роден е во Битола, дипломиран музичар на Факултетот за музички уметности во Скопје, а на своите социјални мрежи често објавува негови кавери на популарни песни.

Периодов учествуваше на неколку европски он лајн фестивали, а таму на он лајн фестивалот „World Vision“ во Ерменија го освои првото место и Гран при награда на „WORLD VOICES MUSIC FEST ONLINE COMPETITION“ во Романија.

Share.