Битолчанец крадел во Ресен

0
404

Полицијата во Ресен до ОЈО поднесе Кривична пријава против Е.Д(21) од Битола заради постоење основано сомнение за сторено кривично дело Тешка кражба. Имено пријавениот на 25.06.2015 година во куќа во Ресен на ул.Јосиф Јосифовски извршил тешка кражба на тој начин што со погоден алат делувал на прозорот ,насилно го отворил и по влегување внатре и пребарување во просториите украл 47.000.00 денари.