Битолчанецот Џело патува од концерт на концерт

0
3359

Битолчанецот Агим Џело, е еден од оние љубители на добриот музички звук, кој не пропушта концерт во Македонија или надовр од неа, кога се работи за добар изведувач.

Така изминатиот период присуствуваше на годинешното издание на Егзит, концертот на Ајрон Мејдн во Букурешт, Ромеро во Охрид и други.

За Ајорн Мејдн вели дека присуствува на нивни концерт веќе неколку пати и тие се музичари кои знаат да направат одлична атмосфера каде и да настапуваат.

Наредниот период Џело ќе присуствува на концертот на годината, настапот на Продиџи во Охрид. Повеќе од видеото во продолжение.