Битолчани со транспарент упаднаа на промовирањето на Јанкулоска во доктор на науки

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Со транспарент „Честито аболиција“, двајца млади луѓе влегоа на свечената промоција на доктори на науки, во ректоратот на битолскиот Универзитет „Св. Климент Охридски“, каде Јанкулоска свечено беше промовирана за доктор на науки на Факултетот за безбедност, јави Мета.

dav

Инаку денеска на овој универзитет беа промовирани 14 докроти на науки, како дел од програмата за одлежување на 37 години од формирањето на битолскиот универзитет.

 

Share.