Битолчанки најдобри на „ Вешта жена за 2016“

0
5115

Во силна конкуренција, епитетот Вешта жена за 2016 година во Македонија го понесе битолчанката Наташа Груевска, која ги освои гласовите на жирито и публиката. Второнаградена беше Габриела Стевановска од Прилеп, додека третото место го освои Драгица Василевска.

Наташа Груевски ја доби наградата за  темата „ Патот на кафето“

13064718_10153346941661116_5854824376150638297_o

13173080_10209991345689852_9084590630382518224_o

13220599_10209991346009860_7102078648020307009_o

13227670_10209991345809855_4981577306841731183_o

13235146_10209991344609825_8398509199201520966_o

13235356_10209991345489847_5419880404574907935_o (1)

13243870_10209991344849831_6510387994205171290_o

А Весна Петровска ја освои нагрдата Гран при за темата „ Египетски сон“

 

13217384_10153346937201116_5306226369485476773_o

13227274_10209991457052636_7007419616937686022_o

13227347_10209991383810805_6692859303351756140_o

13239147_1000716409977557_2147451155413092470_n

NATASA GRUJEVSKA I VESNA PETROVSKA

ORGANIZATORKITE MARE BILJANOVSKA I RADMILA PETROVA SO UCESNICKITE I POBEDNICKI

SITE UCESNICKI NA VESTA ZENA I PRETSEDATEL SNEZANA ZANA STOJANOVSKA