Битолската рок сцена преку филм

0
527

Снимателот на телевизија Тера и водителот на музичката емисија Металманиа, Агим Џело, ги посетува музичките фестивали во регионот а последниот на кој беше е Егзит фестивалот во Нови Сад.Своите впечатоци ги пренесе во Ритамот на градот .

Во недела во кафе бар Хауз бар ќе се одржи настан посветен на битолската рок сцена, проекција на филм со наслов- Битолската рок сцена.

Ако минатата година Агим се осврна на почетоците на рок сцената на Битола, овојпат опфаќа повеќе бендови кои и ден денес ја пишуваат рок историјата на нашиот град.

Почетокот на настанот е од 21 часот.