Битолскиот затвор доби нов директор

0
2790

Владата на Македонија соопшти дека за вршител на должноста директор на КПУ Затвор Битола е именуван Драган Крајовски.

Промени на директорите се направени и во други казнено-поправни установи во Македонија.