Битолските навивачи пред натпреварот Полска -Македонија

0
2932

Евентуалната победа над Полска би можела да не издигне во борба за второто место во нашата група, додека во втората верзија ќе има „пресметка“ меѓу Македонија и Србија за пласман во втората фаза и борба за одбрана на честа.

Еве како е на трибините пред стартот на вечерашниот дуел. Фотографиите ни ги испратија навивачите од Битола.

12562595_10205701062308598_1583072496_o

12556984_10205701062348599_1382623262_o

12562760_10205701061708583_1872185597_o

Snap 2016-01-17 at 19.52.36

Snap 2016-01-17 at 19.52.51

Snap 2016-01-17 at 19.53.04

Snap 2016-01-17 at 19.53.24