Битолско лето во музејот во Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Со синоќешната промоција на книга во Завод и музеј и со претходниот настан концерт на турски музичари од Анталија, во битолскиот музеј започна Битолското лето, вели директор на музејот Зоран Алтипармаков.

Share.