Бизарна фотографија на Трамп и ќерка му Иванка

0
2112

Минатата година сите детали за славниот милионер излегоа во јавноста. И додека тој се обидува да ги освои гласовите на граѓаните и се надева дека ќе стане нов претседател на САД, на Твитер е објавена фотографија на која тој позира со тогаш 15-годишната ќерка Иванка.

Фотографијата со ќерката не би била воопшто необична ако не била фотографирана во бизарна околина. И позата им е малку инцестуозна. Иванка му седи в скут и го гали по лице, а веднаш до нив два папагали се парат.

Фотографијата е направена во 1996 година, а Трамп во неколку интервјуа изјавил дека Иванка има одлично тело и дека „би излегол со неа да не и е татко“, со што нештата стануваат уште побизарни.

www.mkd.mk