Богдановски го развиори македонското знаме во Рио

0
710

На церемонијата на свеченото отворање на 31. Летни Олимписки игри во Рио македонскот знаме го носеше пливачката Анастасија Богдановски.

Македонија на овие игри ќе биде претставувана од шест спортисти.

Стрелачката Нина Балабан денес ќе ги започне натпреварите во стрелаштво.