Боја врз фасадата на киното на Манаки

0
1961

Продолжуваат протестите на Битолското движење и „ Шарената револуција“ во Битола. Освен блокадите на крстосниците во градот, со боја и врз фасадата на киното на Манаки кое е во градба на Широк сокак.

13307502_808255395956358_2614871031626485612_n

Од Протестирам бараат повлекување на аболицијата на Иванов и оставки од власта.

13239154_808248885957009_6902341072957953409_n

Претходно „ Шарената револуција“ ги обои споменикот на Филип Втори на Магнолија, канцеларијата на Иванов во Битола, зградите на Основниот и Апелациониот суд и зградата на општина Битола.