Боја врз споменикот на Филип Втори, судската палата и канцеларијата на Иванов

0
1885

И синоќа протести на „ Протестирам“ во Битола. Зборното место во 19 часот им е на плоштадот Магнолија. Боја врз споменикот на Филип Втори кој е лоциран на самиот плоштад, потоа боја и врз канцеларијата на претседателот Иванов во Битола, врз Освновниот суд во Битола. Протестот заврши пред зградата на Општина Битола каде ги поворија нивните барања.

13139092_10154297300457722_1228829779696546608_n

13173923_10154297300712722_8903927897773202456_n

13151638_10154297301117722_470151018449616387_n

Snap 2016-05-08 at 01.07.16