Чавков ги врачи решенијата за вработување на новите полициски службеници

0
870

Министерот за внатрешни работи Митко Чавков, денес на новите 400 полициски службеници од генерацијата 2015/2016 им ги врачи решенијата за вработување.

Во обраќањето Чавков потенцираше дека очекува од нив да направат се за граѓаните да се чувствуваат безбедно и да бидат еднакви кон сите почитувајќи ги законите.