Чесноста како особина не е изумрена

0
6182

Денес во  ТЕРА  пристигна оваа фотографија на која е 98 годишниот битолчанец Борис кој денес го загуби својот паричник. Борис сакаше јавно да му се заблагодари на чесниот пронаоѓач. Станува збор за актерот Иван Јерчиќ.

Освен неопходните документи во паричникот имаше 12 илјади денари и 25 евра.