Чкембарите очекуваат континуитет во добри резултати

0
2378

Синоќа и тие се радуваа на големиот успех за ФК Пелистер и за нив како навивачка група. Велат дека не очекувале дека во условно речено нивното време Пелистер повторно ќе се закити со оваа титула. Но, велат дека се радосни и дека очекуваат континуитет на добри резултати во периодот пред нас.