Чкембарите прославија 30 години постоење

0
580

Навивачката група Чкембари вчеравечер на Широк сокак прославија 30 години од формирањето.  Овој нивни јубијел се поклопува и со јубилејот – 60 години ракомет во Битола, кој го организира РК Пелистер под мотото „Срце, душа, традиција“. Во продолжение дел од атмосферата