Чкембарите за одбележувањето „1000 години Бигорски манастир“

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
На одбележувањето 1000 години Бигорски манастир навивачката група „Чкембари“,  на свој препознатлив начин ја збогати прославата на милениумското постоење на најголемото Македонско светилиште.
На социјалните мрежи на навивачката група објавени се фотографии и видео.

Чкембари Битола

1000 години БИГОРСКИ МАНАСТИР

Gepostet von Чкембари Битола / Ckembari Bitola am Samstag, 17. Oktober 2020

Share.