„Чоре топ хит“ на Шекспир фестивалот

0
619

Познатата музичка емисија „ Чоре топ хит “ која пред повеќе од петнаесетина години се емитуваше на програмата на Тера телевизија се најде на забавата на Шекспир фестивалот кој и годинава се одржуваше во Битола. Авторот и водител на таа емисија познатиот актер Борис Чоревски во улога на Ди-џеј ги забавуваше гостите на фестивалот во фестивалското бифе.

ponedelnik.Still010

ponedelnik.Still012