Човечки череп пронајден во близина на превојот Стража

0
1226

На 13.04.2016 година околу 14.00 часот во близина на превојот „Стража“ бил од случаен минувач бил пронајден череп од човечка глава. Полициски службеници излегле на местото на настанот. За настанот е известен Јавен обвинител по чија наредба ќе се врши вештачење на черепот.