Чукнато службеното возило на Фатиме Фетаи

0
1413

Во сообраќајната незгода што вечерва се случи пред Кривичниот суд, поради невнимание било чукнато службеното возило на обвинителката Фатиме Фетаи.

Во сообраќајката нема повредени, а предизвикана е мала материјална штета.

Во возилото била и обвинителката на СЈО, Фатиме Фетаи.

www.mkd.mk