Connect beach во Сливница подготвена за ова лето

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

На брегот на Преспанското езеро плажата  Connect beach во Сливница е подготвена за годинашната туристичка сезона, лето 2018.

Од 16-ти и офцијално стартува плажата на еден од најубавите турустички комплекси на брегот на Преспанското езеро.

Велат дека донеле квалитетна песок на нивната плажа, што е важен предуслов за капачите

Лежалките со чадорите се посетавени, исто така и местата за седење односно уживање на платформата, место кое е најпривлечно за посетителите.

Оваа година Connect beach со намалување на цените на своите услуги дури за 20 проценти.

И ресторанот кој работи од пролетоска, е место каде ви се нуди вкусна храна.

И ова лето со оваа плажа ќе се дружиме преку специјалните емисии кои премиерно ќе можете да ги гледате на програмата на Тера секој вторник од 15:30.

Share.