Да гласаме за единствениот македонски филм на „MyRodeReel”

0
821
Единствениот македонски филм на натпреварот „MyRodeReel” во моментот се наоѓа на 14-то место од вкупно 1225 филмови !
Den 2
Останаа уште само 2 дена гласање, да им помогнеме на овие наши млади уметници кои се по потекло од Новаци!
3
Краткиот филм на метафоричен начин ја покажува бесмисленоста на војната и се обидува да ги долови најосновните чувства на оние погодени од истата.
DSC09567
За да гласате кликнете на следниов линк:
Poster-JPEG-Web