Дали и кој не сака ФК Лисолај да влезе во втората лига!

0
1497

ФК Лисолај од Могила денеска со реакција за како што велат обидите што се правеле да не влезат во втората фудбалска лига. Во интервју за Актуел на Тера од раководството на клубот велат дека по вчерашните проблеми што настанале на натпреварот со екипата од  Кравари, тие доколку федерацијата не ја испита целата ситуација, се одлучни да го напуштат натпреварувањето.