Дали ќе има воз од Скопје за Битола?

0
1382

И попладнево се уште нема информација дали патничкиот воз за Битола што тргнува од Скопје во 14:30 ќе сообраќа. Исто како што на телефонот за информации на железничкат станица во Скопје не можат да кажат со сигурност дали ќе го има и деловнит воз во 17:10.

Утрово патниците кои заминале за Скопје се соочиле со проблем кога барале информација кога има воз за назад во Битола, а им било кажано дека не знаат дали ќе има возови.

Ваква состојба имало од вчера, иако деловиот воз сообраќај. Дали има редукција на патничките возови и заради што, засеа нема информација.