Дали Талески бил повикан на разговор?

0
538

По информациите кои се појавија во одредени медиуми, денеска новинарите го прашаа Талески.

-Мислам дека дел од медиумите се срам за Македонија, зашто со формирањето на одредени портали шпекулирате со јавноста и правите фама да маргинализирате одредени политички личности и функционери. Затоа што не е вистина. И упорни бевте, звоневте на места каде што не треба, вршевте притисок на луѓето, а тоа не е така, изјави д-р Владимир Талески, градоначалник на Битола.