Дарт Вејдер на Широк сокак

0
1399

Додека целиот свет со нетрпение ја чека премиерата на „Ѕвездени војни: силата се буди“ на 6 декември, Дарт Вејдер пиеше кафе на Широк-сокак во наша Битола. Главниот негативец од досегашните филмови од ултрапопуларната франшиза денеска прошета низ познатата битолска улица на  11 дена пред полноќната премиера во Битола.

12316677_1524898207828000_234704863852397021_n

12342694_1524898114494676_7438045682166942978_n

12347744_1524898024494685_73905843900868757_n

12294626_1524898091161345_2552432513141993098_n

Фото: Димитар Петковски