Дебата за известувањето на медиумите во изборната кампања

0
322

Здружението на новинари на Македонија и граѓанската организација „Онлимит медиа“ денеска организираат дебата за известувањето на медиумите во изборната кампања.

Дебатата ќе се одржи во Клубот на новинари, а најавено е обраќање на директорот на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги Зоран Трајчевски, претседателот на граѓанската организација ЦИВИЛ Џабир Дерала и претседателот на Здружение на новинарите на Македонија, Насер Селмани.