Дедо Мраз ги изненади дечињата од Балестра

0
652

Модното студио Балестра, традиционално секоја година за време на новогодишните празници подготвува модна ревија.

Tака беше и оваа година, весела предновогодишна атмосфера и забава со најмладите во ресторан Гламур.

И оваа година најголемо изненадување за најмладите беше Дедо Мраз кој на најмладите им подели пакетчиња.

Инаку детското модно студио Балестра постои повеќе од 20 години и е бренд во Битола, кога станува збор за воведување на децата во модниот свет.