Дејан Момироски го фати крстот во Кичево

0
501

Дејан Момироски беше најсреќниот меѓу 25-те млади момчиња, кои денеска скокаа по Светиот крст во Градскиот базен во Кичево.

На денешната прослава на празникот Богојавление – Водици која започна во раните утриниски часови присустуваше и претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов.