Денес последната емисија за оваа сезона на The Bitols

0
875

Од ноември минатата година на Тера телевизија, започна со емитување новата музичка емисија The Bitols, посветена на добриот музички звук.
Истата ја креираат Паркети во соработка со неколку Лајонс клубови од Битола.
Се работи за емисија во која се обработуваат интересни музички теми, гостуваат интересни гости а сето тоа заокружено со харизмата на Паркети. Сега ја снимија и последната емисија за оваа сезона.
Емисијата на Тера телевизија премиерно се емитува секоја сабота па така и овој викенд ќе се емитува со почеток од 18 часот со нови теми и гости.