Денес сообраќајот на патот Охрид – Кичево во прекин поради минирање

0
472

На патниот правец А2 Охрид – Кичево (планински превој Пресека – селоВрбјани) поради изведување градежни работи на пат -минирање на денес помеѓу 14 часот и 16 часот, сообраќајот ќе биде во прекин во интервали од 15 – 20 минути, соопштија од Авто-мото сојузот на Македонија.