Денеска пратенички прашања

0
1198

На денешната 66-та седница на Собранието на Република Македонија на дневен ред се пратеничките прашања.

Ова ќе биде прва собраниска седница за пратенички прашања по враќањето на опозициските пратеници од коалицијата на СДСМ.