Денеска прес конференција на СЈО

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Точно напладне во просториите на Јавното обвинителство за гонење на кривични дела поврзани и кои произлегуваат од содржината на незаконското следење на комуникациите ќе се одржи прес – конференција, во пресрет на истекувањето на последните 2 дена за поднесување обвиненија до судот. Претходно од СЈО најавија дека до крајот на неделата, јавноста ќе биде информирана за кои истраги ќе бидат поднесени обвиненија, и кои ќе бидат отфрлени.

Share.