Девојчиња од училиште ги носат на секс забави

0
1030

Ким Јонг-ум има своја „Група на задоволство“ еден вид харем, во кој има и девојчиња од 13 години, тврдат доброупатени извори.

Девојчињата ги бираат војници, некои од нив ги земаат од училиште и се приморани да служат на севернокорејската елита.

Девојките и девојчињата минуваат низ детална медицинска контрола на кои, меѓудругото утврдуваат дали се невини.

Една жена која побегнала од харемот раскажала дека имала 15 години кога војници насилно ја однеле од училницата и ја прашале дали некогаш имала секс.

Една деценција служела кај Ким Јонг-ил, татакото на сегашниот лидер на Северна Кореја.

Други извори говорат за дивите оргии меѓу севернокорејската елита.

Иако се говореше дека Ким Јонг-ум ја расформирал групата по смртта на татмо му, повторно почнаа гласини дека харемот е обновен и неговата војска регрутира „убави и високи“ млади жени.