Дезинфекција на возилата кои влегуваат во Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Продолжува дезинфекцијата на возилата кои влегуваат во Битола.

Од ЈП „Пазари“ информираат дека  активностите продолжуваат и денес на ЈП Пазари во соработка со КЈП Нискоградба за превенција од ширење на коронавирусот.

Се дезинфицираат сите возила што влегуваат во градот и ги одржуваат дезинфекционите корита.

Share.