Џафери повика обезбедување за да го отстрани Ѓорчев од собраниската говорница

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Претседателот на Собранието Талат Џафери ја прекина седницата и даде пауза откако пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Влатко Ѓорчев не сакаше да ја напушти говорницата по што беше повикано собраниското обезбедување.

Спикерот Џафери ја прекина седницата и најави пауза.

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ побараа да се свика итна седница за состојбата во Струга.

Share.