ДИК: Гулевска победи во Могила

0
957

Според резултатите кои ги објави ДИК, за кандидатот на СДСМ Јасмина Гулевска гласале 1913 гласачи, а за независниот кандидат Стево Пивковски  гласале 1735 гласачи.