ДИК констатираше, избори на 5-ти јуни нема да има

0
993

Избори на 5 јуни нема да има. Тоа вчера го констатираше и ДИК.

И дијаспората кажа НЕ на наместени избори. Согласно официјалните податоци од ДИК, во дијаспората за гласање се регистрирале вкупно 4848 гласачи. Тоа значи дека дури и Груевски на сила да сака да глуми избори, во дијаспората нема да се организира гласање, рече потпретседателот на СДСМ, Дамјан Манчевски.