ДИК: Кузманоски победи во Новаци

0
940

Според резултатите кои ги објави ДИК, за кандидатот на СДСМ Љубе Кузманоски гласале 1183 гласачи, а за кандидатот на ВМРО ДПМНЕ Лазар Котевски гласале 977 гласачи.