Димитар Андоновски ја побара Христина за жена

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Христина му кажа ДА на Димитар Андоновски. Со песната „Разбуди ме на полноќ“, пејачот Димитар Андоновски ја побара својата девојка Дамедулеска Христина за жена.dimitar 1

…Ако си осамена и мене пак ме сонуваш разбуди ме на полноќ раскажи ми го сонот…се зборовите од песната која Андоновски и ја посвети на Христина. Ова се случуваше на хуманитарниот концерт кој во Битола вечерва го изведоа Ламбе Алабаковски и Димитар Андоновски.dimitar

Share.