Димитровски носител на листата за советници на ВМРО ДПМНЕ и коалицијата

0
7381

Синоќа истече законскиот рок за поднесување на листите до општинските изборни комисии. Денеска од ВМРО ДПМНЕ ја објавија листата на кандидати за членови во Советот на општина Битола на оваа партија и коалицијата.

1.Борче Димитровски (ВМРО-ДПМНЕ)
2.Иванчо Тошевски (ВМРО-ДПМНЕ)
3.Анита Ангелевска (ВМРО-ДПМНЕ)
4.Тони Коњановски (ВМРО-ДПМНЕ)
5.Елена Трајчевска УМС (ВМРО-ДПМНЕ)
6.Николче Јанкуловаски (ПОДЕМ)
7.Александар Мирчевски (ВМРО-ДПМНЕ)
8.Горан Михајловски (СПМ)
9.Викторија Христовска (ВМРО-ДПМНЕ)
10.Олга Лозановска (ВМРО-ДПМНЕ)
11.Горан Степановски (ВМРО-ДПМНЕ)
12.Златко Лозановски (ПОДЕМ)
13.Емилија Јошевска УМС (ВМРО-ДПМНЕ)
14.Златко Темелковски (ВМРО-ДПМНЕ)
15.Наташа Марковска (ВМРО-ДПМНЕ)
16.Иса Ибиш (Партија на Турците)
17.Леонида Чолаковски (Партија на Власите)
18.Круме Стојанов (ВМРО-ДПМНЕ)
19.Марија Антиќ Костовска (ВМРО-ДПМНЕ)
20.Драгица Талевска (ВМРО-ДПМНЕ)
21.Љубе Никлески (ВМРО-ДПМНЕ)
22.Игор Хаџиевски (ВМРО-ДПМНЕ)
23.Дијана Богдановска (ВМРО-ДПМНЕ)
24.Дејан Балтовски (ВМРО-ДПМНЕ)
25.Жарко Тодоровски (ВМРО-ДПМНЕ)
26.Биљана Јанкуловска (ВМРО-ДПМНЕ)
27.Сашо Маурдевски (ВМРО-ДПМНЕ)
28.Марина Стефановска Јовчева (ВМРО-ДПМНЕ)
29.Николина Димитриева УМС (ВМРО-ДПМНЕ)
30.Жанета Ангелевска (ПОДЕМ)
31.Мирјана Василовска УМС (ВМРО-ДПМНЕ)