Димовски на местото на досегашниот директор Димитровски

0
6563

Денеска смена и на раководното место во Центарот за култура во Битола. Со решение на министерот за култура разрешен е Борче Димитровски, а на негово место е именуван Зоран Димовски од редот на вработените кој ќе биде в.д. директор на оваа национална установа.